X

Rüyada Ankara'ya Gitmek

Rüyada Ankara'ya Gitmek başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

19.08.2020 - 14:27

Rüyada Ankara'ya gitmek için yol tedariki yaptığını gören kimse, hayırlı bir işe başlar. Rüyada Ankara'ya gittiğini görmek, uyanıkken bir yere sefere çıkmaya delalet eder. Rüyada Ankara'ya girdiğini gören kimse, korktuğu şeyden korkusu biter. Ankara'da olduğunu gören kimse, devlet işlerini halleder, işlerini düzene sokar. Bir kimsenin rüyasında Başkent Ankara görmesi, izzet, şeref sahibi olacağı, ilim ve kadrinin yüce olacağı anlamına gelmektedir. Rüyada Ankara görmek ne suretle olursa olsun hayra delalet eder. Rüyada Ankara'ya atanmak; kişinin işlerinde muvaffak olacağının işaretidir. Rüyada Ankara'ya gitmek için yolculuğa çıktığını gören kimse bir halden diğer bir hele intikal eder. Rüyada kendisini Ankara'da gören, ferah ve izzete nail olur. Rüyada Ankara'da olmak hayır ve hoştur, dostlarla buluşup görüşmeye delalettir. Rüyada Ankara'ya taşınmanın manası iyi gelişmelerin olacağını temsil eder.

Bir kimse rüyasında Ankara'ya taşınırsa, sıkıntılarından kurtulur. Rüyada Ankara'ya taşınmak hatır ve hayale gelmeyen yerden rızık elde elde etmeye işarettir. Rüyada kendini Ankara şehrinde olduğunu görmek izzet, yücelik ve zenginliğe delâlet eder. Rüyada Ankara ismi duymak ise murada ermeye ve akıbetin güzelliğine işaret eder. Rüyada Ankara'yı görmeyi istemek; Ankara ne şekilde görülürse görülsün, hayır ve esenliğe işarettir.