X

Rüyada Seyyid Görmek

Her ne şekilde görülürse görülsün kişinin rüyasında Seyyid (Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) soyundan gelen) görmesi çok hayırlı bir rüyadır. Genelde rüyada Seyyid görmek rüyası (Seyyid elini öpmek, Seyyid mezarı, torunu görmek, Seyyid ile evlenmek, Seyyid kadın, erkek, çocuk, Seyyid olmak) şeklinde görülüyor. İşte tüm detaylarıyla rüyada Seyyid görmenin anlamı ve yorumu. başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

12.09.2020 - 17:12

Rüyada Peygamber Efendimiz'in (s.a.v) soyundan gelen Seyyid başı olan kimseyi görmek, müjdeye ve düşmana galip gelmeye işarettir.

Rüyada Seyyid efendilerimizden seyyide hanımefendilerden birini görmek, eğer Peygamberimiz'in soyundan gelen bu kimse, kitap ve sünnet ehli, temiz şimali ve güzel ahlâklı, olmaları gerektiği gibi görünürlerse, emniyet ve güvene, her türlü hayır ve ihsan anlamına gelir. Rüyada Seyyid görülmesi çok hayırlıdır.

Rüyada seyyid görülmesi genel manada, şeref ve itibar sahibi olmaya, büyüklerle beraber bulunmaya, sevinç ve mutluluğa; Peygamber Efendimiz'i, onun ev halkını ve soyunu sevmeye işaret eder.

Rüyada Seyyid olduğunu görmekse, kavmine lider olmaya işarettir.

Bekâr bir kimse rüyada Seyyide bir hanım görse, güzel ahlâklı, dindar ve asil bir kadınla evlenir. Bekâr bir bayan rüyada Seyyid beyefendi görse, saygın ve dindar bir erkekle evlenir.