X

Rüyada Talak Suresini Okumak, Görmek Dinlemek Ne Demek Neye Yorumlanır?

Rüyada Talak Suresini Okumak, Görmek Dinlemek Ne Demek Neye Yorumlanır? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

28.08.2020 - 19:23

Hazreti Ebu Bekir'e göre; talak suresini rüyasında görüp okuyan veya dinleyen kişi, bir dostundan zarar görerek üzülür, borç için kadınlarla tartışır. Eşiyle arası açılır. Birçok kadınla evlenir ve sonra boşar. Malında, mülkünde karısı yüzünden zarara uğrar. İmam Cafer Sadık'ın (a.s) yaptığı tabire göre rüyada Talak suresini okumak eşiyle inatlaşacağın anlamına gelir. Bir başka rivayete göre de: Talak suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek; dost ve yareni için üzüntüye düşmeye işarettir.

İbn-i Sîrîn'in söylediği yoruma göre rüyada Talak suresini okumak eşinizle aranızda tartışma çıkacağı demektir. Kirmanî: Hayatınızın her zamanki seyrinde devam edeceğine işarettir. Rüyada Talak suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu veya kendi üzerine okunduğunu görmek, dost ve arkadaşları hesabına üzüntü ve kedere düşmeye delâlet eder. Denilmiştir ki Talak suresini okuyan kişi zevcesi ile arası bozulur. Kadın yüzünden mahzun olur. Bu sebeple malında ve canında zarara uğrar.