Aksoy ailesinin biricik kızları Nisa Aksoy, Avcı ailesinin oğulları Enes Avcı, görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.
ERZURUM (İHA) - Erzurum'un sevilen saygın muhasebecisi Seyhan-Cihat Aksoy çiftinin kızı Nisa Aksoy, Doktor Salime-Mahmut Avcı çiftinin oğlu Enes Avcı, evlatlarının mürüvvetini görmenin guru ve mutluluğunu yaşadılar.
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'ın kıydığı nikah akdinde Başkan Uçar, Nisa- Enes Avcı Çiftine ömür boyu mutluluklar dileyerek, 'İki kıymetli gencimiz bugün hayatlarını birleştirdiler. Allah, Nisa-Enes Avcı çiftine ömür boyu sağlıklı, huzurlu mutluluk nasip etsin'' temennisinde bulundu.
Nisa-Enes Avcı Çiftinin Düğününe İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan Dursun, Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Hakkı Tör, Dr. Ahmet Yaptırmış, İş Adamı Ali Ferruh Akgün, İş Adamı Erdal Özkorucuklu, Saadet Partisi Erzurum İl Başkan Yardımcısı Ayhan Erkem, Atabey Hukuk Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ersin Beyazoğlu, Aksoy ve Avcı Aileleri ile davetliler katıldı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Ahmet Yaptırmış, Atatürk Üniversitesi, Belediye, Doktor, Erzurum, Gürsel Bedir, Mahmut Uçar, Saadet Partisi, Yakutiye ve Aksoy ve Avcı ailelerinin mutlu günü haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.