Tunceli'de 4 Temmuz'da trafik kazası geçiren Müge Satak'ın kolu kopmuş, kopan kol yaklaşık 7 saat süren operasyonla yerine dikilmişti. Bu operasyonun ardından 3 defa daha ameliyat geçiren Satak'ın kolu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Elazığ - 4 Temmuzda Tunceli-Elazığ karayolu Çiçekli köyü yol ayrımında, virajı alamayan motosikletin bariyerlere çarparak savrulması sonucu meydana gelen kazada, sürücü Fatih Yılmaz hayatını kaybederken Müge Satak'ın kolu koparak ağır yaralanmıştı. Astsubay Satak'ın dirsek seviyesinden kopan sağ kolu Fırat Üniversitesi Hastanesinde 7 saat süren ameliyat sonrası yerine dikilmiş, ardından 3 kez daha kolu kurtarmak adına çeşitli ameliyatlar yapılmıştı. Doktorların tüm çabalarına rağmen Müge Satak'ın kolu kurtarılamadı. Fırat Üniversitesi Hastanesinde tedavisi devam eden astsubay Satak'ı Vali Erkaya Yırık, ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Ziyarete Vali Erkaya Yırık'ın yanı sıra İl Jandarma Alay Komutanı Ali Yıldız ve Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi İrfan Kaygusuz eşlik etti.Kaynak:İHA
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Doktor, Elazığ, Erkaya Yırık, Fırat Üniversitesi, Fırat Üniversitesi Hastanesi, Jandarma, Tunceli ve 7 saatlik operasyonla yerine dikilen kol kurtarılamadı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.