Hakkari Güncel

3500 rakımda belediye işçilerinin zorlu mesaisi

Hakkari Belediyesi ekipleri, 3500 rakımlı Berçelan Yaylası'nda karlı yolları aşarak iki günlük çalışma sonucunda içme suyu arızasını giderdi.

Hakkari Belediyesi ekipleri, 3500 rakımlı Berçelan Yaylası'nda karlı yolları aşarak iki günlük çalışma sonucunda içme suyu arızasını giderdi.

Hakkâri - Berçelan Yaylası'nda iki ayrı noktada toprak kayması sonucu kenti besleyen 450'lik ana hat üzerinde oluşan arıza nedeniyle belediye ekipleri harekete geçti. İş makinelerinin yardımı ile karlı yollar açılarak, su arızasının yaşandığı bölgeye ulaşıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tunç'un öncülüğünde Su ve Kanalizasyon İşleri ile Fen İşleri Müdürlükleri koordinesinde yürütülen çalışmalarda bir loder, 2 hidromek, bir kamyon, bir kaynak aracı ve 20 kişilik personel görev yaptı. 3500 rakımda 2 gün süren çalışmalar sonucunda arıza giderildi. Çalışmaların son gününde yağmura yakalanan ekipler zor şartlara rağmen çalışmalarına ara vermeden devam etti.

Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Yardımcısı Ayhan Tunç, 2 gündür yoğun gayret gösteren ekiplere emeklerinden dolayı teşekkür etti. Tunç, "Oluşan arıza sonucu mağduriyet yaşayan Gazi, Berçelan ve Yenimahalle sakinlerine göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Hakkari haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Hakkari Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
  • Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Hakkari'nin dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Belediye, Hakkari, Hakkari Belediyesi, İş makineleri, Kamyon gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
  • Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
  • Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
  • Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir