Elazığ'ın Palu ilçesinde bulunan Murat Nehri'nde 3 çocuğun gözden kaybolduğu ihbarı üzerine olay yerine arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.
Elazığ - Edinilen bilgiye göre, Palu ilçesinde Murat Nehri Cuma Gölü'nde yüzen 3 çocuğun gözden kaybolduğu ihbarı geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil sağlık, jandarma, polis, UMKE, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 4 saat önce gelen ihbarı değerlendiren ve olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri alanda bulma çalışmaları devam ettirirken, aynı zamanda ihbarı veren şahsa ulaştı. Yapılan incelemelerde ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.
Asılsız ihbar sonrası ekipler, olay yerinden ayrıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel AFAD, Elazığ, itfaiye, Jandarma, Palu, Polis ve 3 çocuğun boğulduğu ihbarı asılsız çıktı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.