Iğdır Güncel

2023 yılı 2. dönem toplantısı, Vali H. Engin Sarıibrahim, başkanlığında yapıldı

Iğdır Valisi H. Engin Sarıibrahim, başkanlığında 2023 yılı 2. dönem toplantısı kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katımıyla yapıldı.

Iğdır Valisi H. Engin Sarıibrahim, başkanlığında 2023 yılı 2. dönem toplantısı kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katımıyla yapıldı.

Iğdır - Kamu kaynaklarının etkin ve verimli bir biçimde kullanılması, koordinasyonu gerektirecek hususların görüşülerek gerekli tedbirlerin alınması amacıyla düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Iğdır Valisi H. Engin Sarıibrahim'in başkanlığında, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katımıyla yapıldı.

İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğünce yılda dört defa yapılan toplantıların 2023 Yılı 2. Dönem Toplantısı, Iğdır'da tamamlanan ve devam eden yatırımlar, planlanan yatırım projeleri ve ilgili konularda koordinasyon gerektiren hususlar değerlendirildi. Vali Sarıibrahim, toplantıdaki konuşmasına, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve sonrasında yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet dileyerek başladı. Olağanüstü durumlarda yerel yönetimlere, kamu kurum ve kuruluşlara önemli görevler düştüğünü belirten Vali Sarıibrahim, "Yaşadığımız asrın felaketinde milletimizi dayanışmasını hep birlikte şahit olduk. Kamu kurum ve kuruluşlarımız bölgede yürütülen çalışmalara çok büyük destek oldular. Bu gibi durumlara her zaman hazır olmalıyız. Yaşanabilecek herhangi bir afette tecrübelerimizi sahaya yansıtmamız gerekiyor. Depremin ardından bölgede emek veren, destek olan, dua eden, gönül veren herkese teşekkür ediyorum. Daha iyi günlere hep birlikte ulaşacağız" dedi.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Iğdır haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Iğdır Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
  • Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Iğdır'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Deprem, Iğdır gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
  • Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
  • Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
  • Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir