Hakkâri (İHA) - Hakkari'nin Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından çocuklar için pandomim etkinliği düzenlendi.
HAKKARİ - Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli polisler, Güngör Mahallesi'nde bulunan Murat Işık Anaokulunda etkinliğin startını verdi. Pandomim etkinliğiyle doyasıya eğlenen çocuklar, polis arabasına da bildirildi. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli Polis Memuru Hasret Korkmaz, pandomim gösterisi yaptıklarını belirterek, "Çocuklarla bir araya geldik. Çocukları eğlendirirken bir şeyler öğretmeye çalıştık. Bu şekilde daha çok etkinlik düzenleyerek, onların kalbinde polis sevgisinin yeşermesine vesile oluyoruz. Bu konuda çok mutluyuz" dedi.
Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Selman Beğde ise 2 gün boyunca anaokulları ve anasınıflarında pandomim etkinliği düzenleyeceklerini belirterek, "Çocuklarla bir araya gelmekten çok mutlu olduk. İleriki süreçte sürpriz etkinliklerimiz de olacak. Çocukların yüzlerinde tebessüme vesile olmanın verdiği mutluluk anlatılmaz" ifadelerini kullandı.
Etkinliğe Yüksekova İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Nuri Turan ve veliler de katıldı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Hakkari'deki sondakika tüm Güncel Hakkari, Polis, Toplum Destekli Polislik, Yüksekova ve Yüksekova polisi pandomim etkinliği ile çocukları eğlendirdi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.