Erzurum'un Oltu ilçesinde bir vatandaş, çalılıkların arasında adeta dans eden iki yılanı görüntüledi.
Erzurum - Yörede "Hopa Engereği" olarak bilinen ve nesli tükenmek üzere olan iki yılanın dansı saniye saniye cep telefonu ile kayda alındı.
Oltu'nun Ayvalı Mahallesi'nde Oltu Çayı kenarında uzunlukları yaklaşık 2 metreyi aşan gri renkli iki yılanın çiftleşme dansı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Ayvalı Mahallesi sakinlerinden Nuh Albayrak evine giderken çalılıkların içerisindeki iki yılanın danslarına denk geldi ve hemen cep telefonuyla kayıt yaptı. Yaklaşık 15 dakika gibi bir süre dans eden yılanlar sonrasında Nuh Albayrak'ı fark edince çalılıklar içerisinde gözden kayboldular.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Erzurum, Oltu ve Yılanların dansı görüntülendi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.