VAN (AA) - Van Emniyet Müdürlüğü, polis olmak isteyen kız çocuğunun hayalini bir günlüğüne gerçeğe dönüştürdü.
İpekyolu ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki Elif Sara Yönten'in polis olma hayali kurduğunu öğrenen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.
Bu konuda aileyle görüşen yunus polisleri, Yönten'i polis otosu ile evinden aldı.
Polis otomobili ve motosikletle gezdirilen Yönten, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğünde polis ekipleriyle bir araya geldi.
Polis ekipleriyle fotoğraf çektiren Yönten, bir günlüğüne de olsa hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadı.
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Van haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Van Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Van'daki sondakika tüm Güncel İpekyolu, Motosiklet, Otomobil, Polis, Van ve Van'da çocuğun polis olma hayali bir günlüğüne gerçek oldu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.