Van'da polis ekiplerince yapılan denetimlerde 871 araç sürücüsüne idari para cezası uygulanırken, 20 araç ise trafikten men edildi.
Van: Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde abartı egzoz, yüksek ses müzik ve kamu huzurunu bozan araçlara yönelik denetim yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "22 - 29 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde 8 bin 704 araç/sürücü denetlenmiş, yapılan denetimlerde değişik maddelerden toplam 871 araç veya sürücülerine trafik idari para cezası uygulanmış. 20 araç ise trafikten men edilmiştir. Okul servis araçlarına yönelik yapılan denetimlerde ise 12 okul servis araç veya sürücülerine trafik idari para cezası uygulanmıştır" denildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Van haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Van Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Van'daki sondakika tüm Güncel Polis, Van ve Van'da 20 araç trafikten men edildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.