Çıldır Muhtarlar Derneği başkanlığına yeniden Arif Uzunkaya seçildi.
Ardahan - Çıldır Muhtarlar Derneğinin, Olağan Genel Kurulu toplantısı Çıldır Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplam 35 muhtarın oy kullandığı genel kurulda 18 oy alan Eşmepınar köyü muhtarı Arif Uzunkaya yeniden Muhtarlar Derneği Başkanı seçilirken rakibi Dural Karahan ise 17 oy aldı. Genel kurul çoğunluğun sağlanmasının ardından divan seçimi ve saygı duruşunun ardından seçime geçildi. Seçimde 35 muhtar oy kullanırken büyük bir çekişme yaşandı. Her iki muhtarda son oya kadar başkanlık için şansını zorladı.Rakibinden bir oy fazla alan Arif Uzunkaya yeniden Çıldır Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçildi.
Seçim sonrası her iki muhtarda birlik ve beraberlik çağrısı yaparak objektiflere poz verdi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ardahan'daki sondakika tüm Güncel Ardahan, Çıldır, Muhtar ve Uzunkaya yeniden başkan seçildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.