Erzurum - Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunca (TÜSF) Erzurum'da düzenlenen ÜNİLİG Snowboard Türkiye Şampiyonası sona erdi.
Palandöken Kayak Merkezi'nde Türkiye Üniversiteliler Turkcell Kış Spor Oyunları kapsamında dün başlayan şampiyonaya, 21 üniversiteden 84 sporcu katıldı.
Şampiyonanın son gün yarışları, büyük slalom kategorisinde kadın ve erkek sporcuların katılımıyla tamamlandı.
Müsabakaların son gününde dereceye giren sporcular şöyle:
Erkekler büyük slalom:
1- Uğur Koçak
2- Uras Uçanoğlu
3- Onur Güler
Kadınlar büyük slalom:
1- İrem Gezer
2- Nursu Zişan Bayhan
3- Zehra Gözdenur Genekşe
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Erzurum, Kayak, Palandöken, Palandöken Kayak Merkezi, Snowboard, Spor, Turkcell, Türkiye ve ÜNİLİG Snowboard Türkiye Şampiyonası Erzurum'da tamamlandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.