Erzincan'da bir apartmanın üçüncü katından düşen 23 yaşındaki genç kadın ağır yaralandı.
ERZİNCAN (İHA) - Olay, Halitpaşa Mahallesi 1272. sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 23 yaşındaki bedensel ve zihinsel engelli Aynur Ö., apartmanın üçüncü katından aşağı düştü. Ailesinin durumu fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Ağır yaralı halde bulunan Aynur Ö., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan genç kadının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Olayın ardından polis ekipleri incelemede bulundu.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzincan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzincan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Çağrı Merkezi, Erzincan, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Polis ve Üçüncü kattan düşen genç kadın ağır yaralandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.