Elazığ Amatör Küme U14 Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Elazığ Yolspor'a kupası verildi.
Elazığ - Elazığ Amatör Küme U14 Futbol Ligi'nde şampiyonluğa Elazığ Yolspor ulaştı. Elazığ Yolspor Tesisleri'nde düzenlenen törenle turuncu-siyahlı ekibe kupası takdim edildi. Kupayı TFF İl Temsilcisi Turgut Kılınç'ın elinden alan Yolsporlu futbolcular büyük mutluluk yaşadı. Kupa töreni sonrası değerlendirmelerde bulunan TFF İl Temsilcisi Turgut Kılınç, "Güzel bir sezonu şampiyonlukla tamamlayan Elazığ Yolspor camiasını tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diliyorum" dedi.
İl şampiyonluğunu elde eden Elazığ Yolspor Kulübü, U14 Türkiye Şampiyonası 1'inci kademe maçlarında Elazığ'ı temsil edecek.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Futbol, Spor, Türkiye ve U14 Ligi'nde şampiyon Elazığ Yolspor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.