TUNCELİ - Tunceli'de, Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri, 74 yaşındaki Fidan Sezer'in geçen yıl vefat eden eşinin mezarındaki çiçekleri suladı.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında uygulanan "tam kapanma" sürecinde Tunceli'de de Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kentte yaşayan Sezer, ekipleri arayarak geçen yıl vefat eden eşinin mezarını ziyaret etmek istediğini belirterek, mezardaki çiçeklerin sulanması talebinde bulundu.
Vali Mehmet Ali Özkan'ın talimatları doğrultusunda harekete geçen ekipler, Sezer'i evinden alarak, Tunceli Belediyesi Asri Mezarlığına götürdü.
Burada mezarlıktaki kurumuş otları temizleyen ekipler, çiçekleri suladı ve mezarın çevresine çam fidanları dikti.
Vali Özkan'a teşekkürlerini ileten Fidan Sezer de "Allah devletimizden razı olsun. Haber verdim, hemen geldiler. Çiçekleri suladılar ve fidan diktiler." dedi.Kaynak:AA

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Tunceli'deki sondakika tüm Güncel Koronavirüs, Mehmet Ali Özkan, Tunceli, Tunceli Belediyesi ve Tunceli'de "Vefa Sosyal Destek Grubu" Fidan Nine'nin ölen eşinin mezarındaki çiçekleri suladı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.