BİTLİS (AA) - Bitlis'in Tatvan ilçesinde "Uluslararası Muaythai Şampiyonası Galası" düzenlendi.
Tatvan Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilçedeki kapalı spor salonunda gerçekleştirilen şampiyonanın gala etkinliğinde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
Birçok ilin yanı sıra, Azerbaycan ve İran'dan 200 sporcunun katıldığı müsabakalarda başarılı olan sporculara kupa, diğer sporculara da madalya verildi.
Tatvan Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, gazetecilere, uluslararası bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
Şampiyonaya İran ve Azerbaycan'dan 50 sporcu, farklı illerden ise 150 sporcunun katıldığını belirten Demirer, şunları kaydetti:
"Uluslararası Muaythai Şampiyonası iki gündür devam ediyordu. Gala gecesiyle sona eren organizasyona vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. İlçemizde sportif faaliyetlerin daha da artması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."
Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış ise bu tür organizasyonlarla farklı ülkeler ve şehirler arasındaki dostluk bağlarını güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, şampiyonaya katılan sporculara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bitlis'teki sondakika tüm Güncel Bilal Elkatmış, Bitlis, İstiklal Marşı, Spor, Tatvan, Tatvan Kaymakamlığı, Yiğit Yaşar Demirer ve Tatvan'da "Uluslararası Muaythai Şampiyonası Galası" düzenlendi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.