Bitlis: İran'dan Gaziantep'e plastik ham maddesi taşıyan tır, Tatvan-Van kara yolunda devrildi.
İranlı sürücü Asghar Ghorbani yönetimindeki 19 B 829 10 plakalı tır, Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı Yelkenli köyü mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi.
Kazada yaralanan sürücü Ghorbani ambulansla Tatvan Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Dorsesindeki plastik ham maddesi yola savrulan tır, vinç yardımıyla kaldırılmasıyla yolda ulaşım sağlandı.
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bitlis haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bitlis Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bitlis'teki sondakika tüm Güncel Bitlis, Tatvan, Tatvan Devlet Hastanesi, Van ve Tatvan'da kontrolden çıkan tır devrildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.