Elazığ'da sokak ortasında kalp krizi geçirerek yere yığılan bir kişiye ilk müdahaleyi yoldan geçen bir vatandaş yaptı. Vatandaşın yaptığı kalp masajı ile şahıs tekrar hayata döndürüldü.
ELAZIĞ (İHA) - Olay Yeşildere Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak ortasında bir kişi kalp krizi geçirdi. Bunun üzerine yoldan geçen K.D. isimli bir kişi, kalbi duran şahsa kalp masajı yapmaya başladı. Olay yerine ambulans gelene kadar kalp masajına devam eden K.D., kalbi duran şahsı tekrar hayata döndürdü. Olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılan şahsın, tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ ve Sokak ortasında kalbi duran şahıs, vatandaşın kalp masajı ile hayata döndü haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.