Erzincan'da gece saatlerinde sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek seyir halinde durdurulan otomobilde yakalanan 3 kişiye idari para cezası uygulandı.
Erzincan - Erzincan kent merkezinde gece saatlerinde seyir halindeki otomobil polis tarafından Ordu Caddesi üzerinde durduruldu. Yapılan incelemede otomobil sürücüsünün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Araçta bulunan bir şahsın aşırı alkollü olduğu görülürken toplamda üçünün de sokağa çıkma kısıtlamasından herhangi bir muafiyetlerinin olmadığı anlaşıldı.
Yapılan sorgunun ardından ehliyetsiz sürücüye hem trafik yönünden hem de diğer 2 arkadaşıyla birlikte sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden idari para cezası uygulandı.
Otomobil çekiciyle parka çekildi.Kaynak:İHA
Diyadinnet.com olarak, Erzincan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzincan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Erzincan, Otomobil, Polis ve Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden otomobildeki 3 kişiye idari para cezası uygulandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.