Ardahan'da hava sıcaklığı sıfırın altında 3 dereceye kadar düştü. Kentte özellikle gece etkili olan soğuk nedeniyle örümcek ağları ve ağaçlar kırağı tuttu.
Ardahan - Ardahan'da dün gece hava sıcaklığı sıfırın altında 1 dereceye kadar düştü. Göle ilçesinde ise termometreler sıfırın altında 3 dereceyi gösterdi. Soğuk hava ve sis nedeniyle örümcek ağları ve ağaçlar kırağı tutarken, bitkiler ise kırağıyla beyaza büründü.
Kentte havanın bu sene geç soğuduğunu söyleyen İsmail Kahya, artık yavaş yavaş soğukların başladığını dile getirerek, "Soğuklar başladı. Şu anda sıcaklık eksi 3 derece ve ağaçlar soğukla birlikte kırağı tutmuş. Biz 12'nci aya kadar hava sıcaklıklarının iyi gideceğini tahmin ediyorduk. Ama maalesef yanıldık. Kış beklediğimizden de erken gelecek" dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ardahan'daki sondakika tüm Güncel Ardahan, Göle ve Soğuk hava nedeniyle örümcek ağları ve ağaçlar kırağı tuttu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.