Erzurum - Erzurum'da, elektrikli ısıtıcının üzerindeki sıcak suyun dökülmesi sonucu anne ve bebeğinin vücudunda yanıklar oluştu.
Yakutiye ilçesinde ikamet eden Zeynep Göçgen, 1,5 yaşındaki kızı Eslem Hira Göçgen'in elektrikli ısıtıcının arkasında oyun oynamak için saklandığını fark etti.
Bu esnada ısıtıcının üstündeki sıcak suyun döküleceği düşüncesiyle kabı eline alan anne Göçgen, yaşadığı panik nedeniyle dengesini kaybederek suyu önce kendi üzerine sonra da kızının üzerine döktü.
Üzerine kaynar su dökülen minik bebeğin bacaklarında 2 ve 3'üncü derece yanıklar oluşurken, anne Göçgen'in ise kolları yandı.
Yakınları tarafından Erzurum Şehir Hastanesine kaldırılan anne ile kızı, Yanık Tedavi Merkezinde tedavi altına alındı.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Erzurum, Erzurum Şehir Hastanesi, Yakutiye ve Sıcak su dolu kabı ısıtıcıdan alırken yanlışlıkla bebeğini ve kendisini yaktı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.