Ardahan'ı-Artvin'e bağlayan Sahara geçidinde oluşan yoğun siste hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Ardahan - Sahara geçidinde etkili olan yoğun sis, ulaşımı olumsuz etkiliyor. Ardahan'ın yüksek kesimlerinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düşerken, sürücüler bu nedenle yollarda sıkıntı yaşadı. Bu arada, sis nedeniyle güzel görüntülerin oluştuğu Sahara geçidini kullanan sürücüler kısa bir mola vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bölgede etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi sonucu sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekiyor.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ardahan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ardahan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ardahan'daki sondakika tüm Güncel Ardahan ve Sahara geçidinde yoğun sis haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.