Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Murat Balcı, Başkan Yardımcısı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Deniz Alemdar'la birlikte Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
ERZİNCAN (İHA) - Okul ziyaretinin ardından Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Murat Balcı, Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Yafez Urgancı ile birlikte Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'yu makamında ziyaret etti.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzincan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzincan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Erzincan, Hamza Aydoğdu, Polis, POMEM ve Polis Akademisi Başkanı Balcı, Erzincan POMEM'de incelemede bulundu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.