Muş - Muş Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan çevik kuvvet polislerinin toplumsal olaylara müdahaleye yönelik gerçekleştirdiği tatbikat heyecanlı anlara sahne oldu.
İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen tatbikatta, polis ekipleri, izinsiz toplanan ve ateş yakan göstericilere müdahale etti.
TOMA araçları ve teçhizatın kullanıldığı tatbikatta, olayları yatıştıran ekipler, bazı göstericileri de gözaltına aldı.
Vali İlker Gündüzöz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, tatbikatın çok başarılı geçtiğini söyledi.
"Güvenlik güçlerinin her zaman hazır ve diri olması için arada böyle tatbikatlar yapıyoruz." diyen Gündüzöz şöyle konuştu:
"Tatbikatta göstericiler gözaltına alındı. Ekipler, izinsiz gösteri yapan kalabalığı dağıttı. Bu tatbikatlar sonuç itibarıyla gerçek olaylarda daha rahat müdahale etme imkanı sunuyor. Hatalarını ve eksikliklerini görmelerini sağlıyor. Arkadaşları tebrik ediyorum. Bazı kamu hizmetleri 08.00-17.00 saatleri arasında veriliyor ama güvenlik güçleri 7 gün 24 saat çalışıyor. Ne zaman polis ve jandarmaya ihtiyaç olacağı belli olmaz. Arkadaşlar her zaman tetikteler. Allah ayaklarına taş değdirmesin."
İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu, Emniyet Müdür Yardımcıları ve şube müdürlerinin de izlediği tatbikat, çevik kuvvet polisleriyle fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel Engin Kaloğlu, Gözaltı, İlker Gündüzöz, Jandarma, Muş, Polis ve Muş'ta polislerin "toplumsal olaylara müdahale tatbikatı" gerçeği aratmadı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.