ELAZIĞ (AA) - Elazığ'ın Keban ilçesinde Fevzi Çakmak İlkokulu 1. sınıf öğrencileri "Yeşil Vatan" temasıyla düzenlenen etkinlikte okul duvarına ağaç resmi yaptı.
Sınıf öğretmeni Samet Kerti öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler okulun duvarına önce ağaç resmi çizdi, sonra çizdikleri bu resmi boyalarla renklendirdi.
Okul müdürü Burak Nemutlu, yeni eğitim-öğretim yılında "Yeşil Vatan" konulu anlamlı bir duvar çalışması yaptıklarını belirterek, "Çevre bilinci ve doğa sevgisini pekiştirmek amacıyla, öğrencilerimizle birlikte okul duvarımıza 'Yeşil Vatan' ağacı çizdik. Her bir yaprakta doğayı koruma sözü, her fırça darbesinde geleceğe umut verdik. Sınıf öğretmeni Samet Kerti'yi bu anlamlı çalışma için tebrik ediyor, öğrencilere bu anlamlı mesaj için teşekkür ediyoruz." dedi.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Keban ve Keban'da öğrenciler "Yeşil Vatan" temasıyla okul duvarına ağaç resmi çizdi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.