ELAZIĞ (AA) - Elazığ'ın Keban ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Fırat Nehri'nde av yasağı denetimi gerçekleştirdi.
İç sularda 1 Nisan'da başlayan av yasağı 30 Haziran'a kadar devam edecek.
Bu süreçte İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Bot Timi Komutanlığına bağlı ekipler üreme döneminde balıkların yaşam alanları olan iç sularda kaçak avlanmanın önüne geçmek için Fırat Nehri ve Karakaya Baraj Gölü'nde denetim ve kontrollerini artırdı.
Jandarma, av yasağı sonuna kadar kontrollerini aralıksız sürdürecek.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Jandarma, Keban ve Keban'da jandarma iç sularda av yasağı denetimi yaptı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.