Bitlis'in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, ilçeye bağlı Esentepe Mahallesi sakinlerinden Abdülkerim Arıcı'nın evini ziyaret ederek iftar sofralarına konuk oldu.
Bitlis: Ramazan ayının manevi havasını birlikte solumak ve devletin vatandaşla buluşmasını ve diyalogunu sürdürmek maksadıyla iftar sofralarına konuk olan Kaymakam Özçelik, "Kaymakamlık olarak Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızın sofralarına misafir oluyoruz. Orucun faziletlerini beraber değerlendiriyor, iftardan sonra da çay içip sohbet ediyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve dertlerini dinliyor, çözüm aşamasında yardımcı olarak, Ramazan'ı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz" dedi. Kaymakam Özçelik'e iftar programında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Korkmaz eşlik etti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bitlis'teki sondakika tüm Güncel Bitlis, Hizan, Kaymakamlık, Nurhalil Özçelik ve Kaymakam Özçelik, Arıcı ailesinin iftar sofrasına konuk oldu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.