Kars'ta polis anne ve anne adaylarını bilgilendirdi.
Kars - Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi' kapsamında anne ve anne adaylarına el broşürü dağıtarak bilgilendirme yaptı.
İçişleri Bakanlığı'nca başlatılan 'En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi' kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Faikbey Caddesi GAMP Konağı önünde stant kurdu.
Polis, 'En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi'yle ilgili 500 anne ve anne adayına UYUMA uygulaması ve çözüm merkezleri hakkında da bilgilendirme yaptı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bu tür çalışmaların aralıksız devam edeceği öğrenildi.Kaynak:İHA
Diyadinnet.com olarak, Kars haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Kars Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Kars'taki sondakika tüm Güncel İçişleri Bakanlığı, Kars, Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Polis ve Kars'ta polis anne ve anne adaylarını bilgilendirdi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.