Erzurum'un Karayazı ilçesinde etkili olan fırtına ve yaşanan hortum enerji hatlarını vurdu.
ERZURUM (İHA) - Edinilen bilgiye göre, karayazı ilçesinde dün öğle saatlerinden etkili olan fırtına hayatı felç etti. Tekman ilçesine bağlı Hacı Ömer köyü karayazı ilçe arasında bulunan enerji hatları yaşanan hortumda zarar gördü. Onlarca direğin yıkıldığı bölgede 4 saat süreyle enerji kesintisi yaşandı. Yaşanan hortum sonrası bazı mahallelerde çatılar sökülürken enerji hatlarında yaşanan arızalar Aras Edaş ekiplerince giderildi. Bazı mahallelerde yaşanan enerji sıkıntısının giderilmesi için ekipler çalışmalarını sürdürüyorlar.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Erzurum, Karayazı, Tekman ve Karayazı'da hortum ve fırtına enerji hatlarını vurdu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.