Ardahan - Ardahan'ın karla kaplanan Yalnızçam ormanlarında yaban hayvanları için yem bırakıldı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Ardahan Şube Müdürlüğünce, karla kaplanan Yalnızçam ormanlarında hayvanlara yem bırakmak amacıyla çalışma yapıldı.
Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ile Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timinin de destek verdiği çalışmada, bölgeye 150 kilogram ot ile 180 kilogram et bırakıldı.
DKMP yetkilileri, jandarma ile yapılan çalışmanın kış boyunca süreceğini belirtti.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ardahan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ardahan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ardahan'daki sondakika tüm Güncel Ardahan, Jandarma, Kar Yağışı ve Kar yağışının etkili olduğu Ardahan'da doğaya yem bırakıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.