Erzurum - Erzurum'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kurban Bayramı dolayısıyla helikopterle Erzurum-Artvin kara yolunda trafik denetimi yaptı.
Erzurum Devlet Hava Meydan Komutanlığından havalanan helikopterle ilk olarak kent semalarında sorumluluk bölgelerindeki araç yoğunluğunu denetleyen jandarma trafik ekipleri, daha sonra rotalarını bayram nedeniyle yoğunluk yaşanan Erzurum-Artvin kara yoluna çevirdi.
Buradaki trafiği havadan denetleyen ekipler, hatalı ve trafik kurallarına uymayan sürücüleri telsiz aracılığıyla kontrol noktasındaki ekiplere bildirdi.
Anadolu Ajansı ekibinin de eşlik ettiği denetimde, 103 araç kontrol edildi, kurallara uymadığı belirlenen 5 sürücüye cezai işlem uygulandı.
Kentin farklı noktalarında güvenlik güçlerince denetimler, polis ekiplerinin de desteğiyle devam ediyor.Kaynak:AA





















- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Anadolu Ajansı, Erzurum, Jandarma, Kurban Bayramı ve Jandarma, Erzurum-Artvin kara yolundaki bayram trafiğini helikopterle denetledi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.