Erzurum'un İspir ilçesine bağlı Çayırözü Mahallesi'ndeki makilik alanda çıkan yangın, korku dolu dakikalar yaşattı.
Erzurum - Edinilen bilgiye göre, Çayırözü Mahallesi Ovit Yaylası sınırında bilinmeyen bir nedenden çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle büyük bir alana yayıldı. Yangına, İspir İtfaiye ekiplerinin yanı sıra Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile jandarma ekipleri de müdahale etti. Vatandaşların da söndürme çalışmalarına destek verdiği yangın, uzun süre kontrol altına alınamadı. Arazinin dağlık olması ve rüzgarın etkili olması yangının büyümesine neden oldu. Yangın sonucunda yüzlerce dönüm arazi küle dönerken, jandarma yangınla ilgili inceleme başlattı.
Yangın, sabah saatlerinde kontrol altına alındı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Erzurum, İspir, Jandarma, Korkut, Yangın ve İspir'de korkutan yangın haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.