Hakkari Belediyesi tarafından Hakkari-Van karayolu ve seyir tepesi çöplerden arındırıldı.
Hakkâri - Hakkari Belediyesi ile sivil toplum kuruluşları işbirliğinde "Hakkari'de Hayat Var" sloganıyla başlatılan temizlik kampanyası devam ediyor. Her salı ve perşembe günleri farklı ekiplerin katıldığı temizlik kampanyası, Hakkari-Van karayolunda yapıldı. Araç sürücüleri ve yolcular tarafından bilinçsizce yol kenarına atılan çöpleri temizleyen ekipler, ayrıca il girişindeki seyir tepesi ve çevresini de çöplerden arındırdı. Toplanan çöpler kamyonlarla kent dışına çıkartılırken, çöp temizleme kampanyasının mahalle, cadde, sokak ile okul bahçelerinde devam edeceği belirtildi.
Çöp temizliği kampanyasına destek veren vatandaşlar ise çevrenin temiz tutulması çağrısında bulundular.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Hakkari'deki sondakika tüm Güncel Belediye, Hakkari, Hakkari Belediyesi, Kampanya, Kamyon, Van ve Hakkari-Van karayolu çöplerden temizlendi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.