Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı Belde Belediyesi tarafından sulama kanallarında temizlik çalışması başlatıldı.
Bitlis: Arazi ve bahçe sulama sezonunun başlamasıyla birlikte sulama kanallarında tıkanıklığa neden olan cisimler ve çöpler Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından temizlenmeye başlandı. Tarımsal sulama kanallarında çiftçilerin mağdur olmaması için temizlik çalışması başlatan belediye ekipleri, bahçelere kadar gelen ve uzun yıllardır bakımı yapılmayan su arklarını da temizledi.
Belde Belediye Başkanı Mehmet Avunç, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çiftçilerin üretime başlaması ve mağdur olmaması için yapılması gereken tarımsal sulama kanallarının temizliğini yaptıklarını belirterek, "Ekiplerimiz, tarımsal faaliyetlerde kullanılan sulama kanallarını iş makinelerimizin yardımıyla temizlemeye devam edecek" dedi.
Temizlik ve bakım onarım çalışmaları yapılarak su arklarının temizlenmesinden dolayı vatandaşlar, Başkan Mehmet Avunç'a teşekkür etti.Kaynak:İHA
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bitlis'teki sondakika tüm Güncel Belediye, Bitlis, Güroymak ve Gölbaşı beldesinde sulama kanalı temizliği haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.