Erzurum (AA) - Erzurum'da bu yılın ilk 7 ayında maksat dışı bıçak taşıyan 417 kişiye, 1 milyon 231 bin 401 lira para cezası kesildi.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması için 1 Ocak-31 Temmuz'da çeşitli uygulama ve denetimler gerçekleştirdi.
Ekipler, bu kapsamda yakaladıkları maksat dışı bıçak taşıyan 417 kişiye, 1 milyon 231 bin 401 lira para cezası uyguladı, ruhsatsız silah taşıyan 14 şüpheli hakkında da adli işlem başlattı.
Ayrıca dilencilik yapan 317 kişiyi tespit eden ekipler, 34'üne işlem yaptı ve toplam 558 bin 182 lira idari para cezası kesti.
Kentte 2 Eylül 2024 tarihli 2024/3 Valilik genel emri doğrultusunda yapılan çalışmalarda ise mesire alanları ve benzeri yerlerde alkol tüketen 78 kişiye 230 bin 334 lira ceza kesildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Erzurum ve Erzurum'da maksat dışı bıçak taşıyan 417 kişiye 1 milyon 231 bin lira ceza haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.