Erzurum - Erzurum'un Şenkaya ilçesinde çıkan yangında 2 ev yandı.
Yukarı Hoş Mahallesi'nde Ergül Gözütok'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Evi saran alevler, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki Çiçek Gözütok'a ait eve de sıçradı.
İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda 2 evdeki yangın tamamen söndürüldü.
Can kaybının yaşanmadığı yangında, evler kullanılamaz hale geldi.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Erzurum, itfaiye, Jandarma, Şenkaya, Yangın ve Erzurum'da çıkan yangında 2 ev kullanılamaz hale geldi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.