Erzurum'da son günlerde artan yangınlar korkutmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahaleleri yangınların çevreye sıçramadan söndürülmesine sebep oluyor.
ERZURUM (İHA) - Erzurum'un Pasinler ilçesi Büyük Tüy Mahallesinde çıkan konteyner yangını Pasinler itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, Palandöken İlçesi Müftü Solakzade Mahallesi'nde mahalle konağı ve taziye evi çatı yangını merkez itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahaleler sonucu büyümeden söndürüldü. Bu arada Aşkale ilçesi Topal Çavuş Mahallesi'nde meydana gelen ev ve çatı yangını Aşkale itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Aşkale, Erzurum, itfaiye, Korkut, Palandöken, Pasinler, Yangın ve Erzurum'da artan yangınlar korkutuyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.