Erzincan - Erzincan'da şiddetli sağanağın getirdiği kum, çakıl, taş parçaları ve çamur nedeniyle zarar gören cadde ve sokaklarda temizlik çalışması yapılıyor.

Kentte dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış sonrası bazı ev ve ahır ile tarım alanlarını su basması, cadde ve sokakların da yağışın getirdiği taş parçaları, kum ve çakıllar ile çamur nedeniyle zarar görmesi üzerine ekiplerce temizlik çalışması başlatıldı.

Gece başlayıp halen devam eden çalışmalar sırasında iş makinesi desteğindeki ekipler, özellikle Ordu Caddesi ve bazı ara sokaklar ile kaldırımlarda temizlik yapıyor.

Cadde ve sokaklarda biriken rüsubat, iş makineleri ile kamyonlara yüklenip şehir dışına taşınıyor.

Vali Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ile su taşkınlarının yaşandığı alanlara giderek yetkililerden bilgi alıp vatandaşlara "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Şiddetli yağışın sokaklar temizleniyor cadde ERZİNCAN - zarar ekiplerce ve verdiği 1
ekiplerce zarar ve ERZİNCAN sokaklar verdiği - yağışın cadde Şiddetli temizleniyor 2
Şiddetli - ERZİNCAN cadde sokaklar ekiplerce temizleniyor zarar verdiği ve yağışın 3
ekiplerce temizleniyor cadde - zarar ERZİNCAN yağışın verdiği ve sokaklar Şiddetli 4
temizleniyor Şiddetli yağışın sokaklar ve ERZİNCAN cadde verdiği ekiplerce zarar - 5
- sokaklar ve ERZİNCAN temizleniyor ekiplerce zarar Şiddetli yağışın verdiği cadde 6
cadde zarar sokaklar ekiplerce yağışın temizleniyor verdiği ERZİNCAN Şiddetli ve - 7
Kaynak: ANADOLU AJANSI