Erzincan'da polis ekiplerinin eğitimlerine katılan 1. sınıf ve anasınıfında okuyan 60 öğrenci "trafik dedektifi" oldu.
Erzincan - Trafik güvenliğinin artırılması ve trafik bilincinin oluşturulması amacıyla okullardaki eğitimlerine hız veren polis ekipleri, Trafik Dedektifleri Projesi çerçevesinde Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce Demirkent İlkokulu'nda eğitim gören 1. sınıf ve anasınıfı 60 öğrenciye "Trafik Dedektifleri Projesi" çerçevesinde trafik güvenliği eğitimi verildi. Trafik Dedektifleri Projesi ile 3 -17 yaşındaki çocuklarda trafik kurallarına uyma bilincini geliştirmek Türkiye geneli kazalarda meydana gelen çocuk ölümlerinin önüne geçebilmek ve çocukların aileler üzerindeki etkisini kullanarak yetişkinlerin de trafik kurallarına uymalarını sağlamak amaçlanıyor.
Minik öğrencilere, genel trafik kuralları, emniyet kemeri kullanımı, yayaların uyması gereken kurallar ve okul servis araçlarında hareket tarzları konularında eğitim verildi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte 60 öğrenci, eğitimlerini tamamlayarak trafik dedektifi olmaya hak kazandı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Erzincan, Polis, Türkiye ve Erzincan'da minik öğrenciler "trafik dedektifi" oldu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.