Elazığspor'da her yıl düzenli olarak yapılan olağan mali genel kurulun 30 Haziran 2025 tarihinde gerçekleştirileceği bildirildi.
ELAZIĞ (İHA) - Elazığspor Kulübü Derneği'nin mali ve idari konularının müzakere edileceği yıllık olağan mali genel kurul toplantısının tarihi açıkladı. Kulüp resmi sayfasından yapılan açıklamada, "Elazığspor Kulübü Derneği, 2025 yılı Olağan Mali Genel Kurul toplantısı 30 Haziran 2025 Pazartesi günü saat 17.00'de Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacak" denildi.
Kulüp yönetimi, ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci oturumun 8 Temmuz 2025 Salı günü aynı yer ve saatte yapılacağını bildirdi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Elazığ, Elazığ Belediyesi, Elazığspor, Spor ve Elazığspor'da mali genel kurul yapılacak haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.