Elazığspor, Karşıyaka maçında taraftarların merdiven boşluklarını boş bırakmaması ve saha olayları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
Elazığ - Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup'un 23. Haftası'nda oynanan ve 3-2 kazanılan Karşıyaka maçından ötürü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Hukuk Müşavirliği'nce 12 Mart 2024 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporu şöyle;
"3gen Holding Elazığspor Kulübü'nün 10.03.2024 tarihinde oynanan 3gen Holding Elazığspor-Karşıyaka TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasındaki 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve 'merdiven boşluklarının boş bırakılmaması' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir"
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Elazığspor, Futbol, Spor ve Elazığspor'a ceza yolda haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.