TFF 3. Lig 2. Grupun 12. haftasında Kemerkent Bulvarspor'la deplasmanda karşılaşan 3Gen Holding Elazığspor, rakibiyle 1-1 berabere kaldı.
Elazığ - 3Gen Holding Elazığspor, İstanbul deplasmanında 1 puanı 90+3'te kurtardı. Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadında oynanan maçta Bulvarspor'un konuğu olan Elazığspor rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Samsun bölgesinden Yakup Bakır'ın düdük çaldığı haftanın açılış maçına hızlı başlayan ev sahibi takım 22. dakikada Burak Güntay'ın golüyle devreye 1-0 üstün tamamladı. İkinci yarıda yapılan oyuncu değişiklikleriyle oyuna ağırlığını koyan bordo-beyazlı ekip uzun süre gol bulamazken, 90+3'te penaltı kazandı. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Cengizhan Akgün fileleri havalandırarak durumu 1-1 yaptı. Golden sonra net bir fırsat daha bulmasına karşın sonuçlandıramayan Elazığspor, 90 dakika sonunda sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılarak puanını 15'e çıkardı. Bordo-beyazlılar grubun 13. haftasında evinde Hacettepe 1945 ile karşı karşıya gelecek.
Öte yandan Elazığspor'un tecrübeli ön liberosu Mikail Koçak bu maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Elazığspor, Spor ve Elazığspor, 1 puanı 90+3'te kurtardı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.