Elazığ'da Ramazan ayının ilk cuma namazını kılmak için vatandaşlar camilere akın etti.
Elazığ - Elazığ'da Ramazan ayının gelmesiyle vatandaşlar ilk cuma namazını kılmak için camilere akın etti. 11 ayın sultanı Ramazan ayının ilk cuma namazına akın eden Elazığlılar, cami içlerinde yer kalmayınca namazlarını avlu ve bahçede kıldı. Vatandaşlar, namaz öncesinde Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan "Oruç, bedenimize sıhhat, gönlümüze sekinet verir" konulu hutbeyi dinledi.
Namaz sonrası duygularını paylaşan Musa Yıldız, "Ramazan ayının ilk günleri, Allah herkese hayırlı eylesin. Allah, kazasız belasız bayrama kavuştursun. Ramazan ayının ilk cuması olduğu için yoğunluk vardı" dedi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Diyanet İşleri Başkanlığı, Elazığ ve Elazığlılar Ramazan'ın ilk cumasında camileri doldurdu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.