Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, deplasmanda Play-Off mücadelesi veren Siirt İl Özel İdare'yi farklı mağlup etti ve üst üste 2. galibiyetini aldı.
Elazığ - Sezona kötü başlayan ancak Samsun Hentbol karşısında aldığı galibiyetle toparlanma sürecine giren Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, Kadınlar Hentbol 1. Lig B Grubunun 7. haftasında Siirt İl Özel İdare ile deplasmanda karşılaştı. Siirt Yeni Spor Salonunda oynanan maça etkili başlayan Elazığ SYSK ilk devreye 21-10 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci yarısında da farkı korumayı başaran Elazığ ekibi, parkeden 41-26 galip ayrılarak oldukça kritik bir galibiyet aldı. Siirt ekibi Play-Off yarışında farklı yenilgiyle yara alırken, Elazığ SYSK üst üste 2. galibiyetini aldı ve puanını 4'e yükseltti.
Sarı-siyahlılar grubun 8. haftasında evinde Sivas Belediyespor'la karşılaşacak.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Elazığ, Spor ve Elazığ SYSK, hayata dönüyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.