Elazığ Karakoçan FK, TFF 3. Lig 2. Grupta yeni sezon öncesi hazırlıklarına 20 Temmuz Çarşamba günü Elazığ'da başlayacak.
Elazığ - Yeni sezonda TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Elazığ Karakoçan FK, kamp programını şekillendirdi. Teknik sorumlu Ender Çınar ve yardımcılarıyla yeni sezon için yeniden el sıkışan Elazığ ekibi, iç ve dış transfer çalışmalarını da bir yandan sürdürüyor. Teknik heyet ve yönetimin aldığı karara göre Elazığ Karakoçan FK, 1. etap kamp çalışmalarına 20 Temmuz Çarşamba günü Elazığ'da başlayacak. 1. etap kampında kondisyona yönelik çalışmalar gerçekleştirecek olan mavi-beyazlı ekip, ikinci etap kampını ise Erzurum'da yapacak. Erzurum kampında hazırlık maçları da gerçekleştirecek olan mavi-beyazlı ekip, duruma göre TFF 3. Lig 2. Grubun ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Gümüşhane Sportif Faaliyetler maçı için Erzurum'dan Gümüşhane'ye geçebilir.
Takımdan önemli isimler gitti
Mavi-beyazlı ekip TFF 3. Lig 2. Grupta yeni sezon öncesi mevcut kadrosundan bir çok isimle yollarını ayırdı. Sözleşmeleri sona eren Ekrem Sütçü, Kaan Güdü, Fatih Kıran, İlhan Aslanoğlu ve Fatih Kızılay gibi ilk on bir oyuncularıyla yeni sezon için yola devam etmeme kararı alan Elazığ Karakoçan FK, dış transferde gündemine aldığı futbolcularla görüşme halinde.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Erzurum, Futbol, Karakoçan, Spor ve Elazığ Karakoçan FK hazırlıklarına 20 Temmuzda başlıyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.