Hentbol Kadınlar 2. Lig G Grubu'nda mücadele eden Elazığ Gençlikspor, ilk galibiyetini Gaziantep deplasmanından 25-24'lük skorla aldı
Elazığ - Türkiye Hentbol Kadınlar 2. Lig G Grubu'nda Elazığ'ı temsil eden Elazığ Gençlikspor, sezonun ilk 2 puanını Gaziantep deplasmanından aldı. 2. hafta maçında Gaziantep Hentbol'a konuk olan Elazığ Gençlikspor, rakibini 25-24 yenerek ilk galibiyetini aldı.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, "Takımlarımızın en önemli özellikleri hem kız hem erkek hentbol takımlarımızın 2.ligde mücadele ediyor olması hem de takımlarımızın tamamının Elazığ'ın öz evlatlarından kurulu olması. Ben Gaziantep'ten galibiyetle dönen takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerine yer verdi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Abdulsamet Eren, Elazığ, Spor, Türkiye ve Elazığ Gençlikspor ilk galibiyetini aldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.