Elazığ'da polis ekipleri tarafından son 1 ayda uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmada, 16 şüpheli tutuklandı.
ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir aylık süre içerisinde uyuşturucu madde kullanan şahıslara ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışma yapıldı. Yapılan operasyonlarda; 41 parça halinde 1 kilo 145 gram sentetik kannabinoid maddesi, 8 parça halinde 643,69 gram esrar maddesi, 30 parça halinde 471,65 gram metamfetamin maddesi, 3 bin 146 adet sentetik ecza maddesi, 1 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 4 adet fişek, 2 adet hassas terazi ele geçirildi.
Operasyonlarda yakalanan şüphelilerden 16'sı 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan tutuklanırken, 4 şüpheli şahsa adli kontrol kararı verildiği ve 53 şüpheli şahsa ise 'Uyuşturucu Madde Kullanmak' suçundan adli işlem yapıldığı bildirildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Operasyon, Polis ve Elazığ'da uyuşturucuya geçit yok: 16 tutuklama haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.