Elazığ İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde 61 ekip, 222 personel ile gerçekleştirilen "Türkiye Duman Uygulaması" denetimlerde kaçak tütün ve sigara ele geçirilirken, çeşitli iş yerleri ve şahıslar da kontrol edildi.
ELAZIĞ (İHA) - Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen "Türkiye Duman Uygulaması" kapsamında, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla geniş çaplı denetimler yapıldı. 61 ekip, 222 personel ve 2 dedektör köpeğinin katılımıyla icra edilen uygulamada, 15 büfe, 8 içkili restoran, 62 bakkal ve iş yeri kontrol edildi. Denetimler çerçevesinde toplam 2 bin 922 şahsın kimlik sorgulaması yapılırken, yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 3 kişi yakalandı. Ayrıca M.A. isimli şahsa ait işyerinde yapılan aramada 8 bin 700 dal bandrolsüz sigara, 600 dal bandrolleri kesilerek alınmış makaron, 60 kilogram kıyılmış sarmalık tütün ele geçirildi.
Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada ise halkın huzur ve güvenliği için denetimlerine kararlılıkla devam edeceği bildirildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma, Numan Hatipoğlu, Sosyal medya, Türkiye ve Elazığ'da "Türkiye Duman Uygulaması" denetimleri haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.